Їмо

chym-korysni-olyvky-1
Їмо
Чим корисні оливки
Кажуть, людина стає дорослою, коли куштує оливки й вони їй подобаються. Аякже! У них цікавий, достатньо пікантний смак, приємна консистенція.
shho-prygotuvaty-na-snidanok-koly-yayechnya-ta-kasha-vzhe-nabrydly-kilka-prostyh-oryginalnyh-retseptiv-1
Їмо
Що приготувати на сніданок, коли яєчня та каша вже набридли? Кілька простих і оригінальних рецептів
Запитайте будь-якого дієтолога: «Яким має бути сніданок?», і почуєте відповідь: «Він має бути!» Звичка багатьох ділових людей жертвувати ранковою трапезою
nezvychni-ovochevi-konservy-1
Їмо
Незвичні овочеві консерви
Здавалося б, чого-чого, а консервів ми вже набачилися. Діжкові огірки, солоні помідори, корнішони, оливки, печериці… Але крім стандартних варіантів, існує
1 2 3

Рубрика «Їмо»: висока кухня вдома

За запитом «кулінарний сайт» пошукові сайти видають сотні тисяч різних сторінок. Великі і маленькі, професійні та аматорські, з простими і складними стравами – вибір величезний. Створюючи розділ «Їмо», ми намагалися зробити його максимально корисним і зручним. І найголовніше – наповнити рецептами, за допомогою яких ви зможете готувати смачно та легко.

Просто про складне: кулінарія для «чайників»

«Візьміть 234 грами монгольського яка, 63 голки галапагоського кактуса, залийте соком антильского абрикоса…» – коли читаєш таке, хочеться закинути сковорідку у найвіддаленіший куточок і замовити доставку піци. Тому наш блог не про химерну екзотику, хитру механіку та дивні смаки. Всі ці рецепти приготування їжі під силу кожному – навіть тому, хто зазвичай гуглить, як зварити гречку.

Для полегшення процесу, ми включаємо в статті структуровану інформацію про інгредієнти та етапи готування їжі. Продукти – доступні, маніпуляції – нескладні. Вам залишається тільки робити послідовні кроки і насолоджуватися результатами! А для більшої наочності та мотивації початківців, рецепти страв публікуються з фото.

Сезонна смачна їжа – для здоров’я і гаманця

У кожної пори року є своє характерне меню, яке сформувалося на базі сезонних продуктів. Чим більше їх, тим кориснішою і економнішою виходить страва. Тому ми публікуємо легкі прості і смачні кулінарні рецепти, які актуальні тут і зараз. Наприклад, у сезон пікніків ми показуємо варіанти барбекю, розповідаємо, як краще запекти овочі, і вчимо правильно готувати сир на грилі. Інші публікації також відповідають темі:

  • оформлення салат-бару;
  • лайфхаки для приготування риби;
  • тонкощі середземноморської дієти та ін.

Такий підхід допомагає вам готувати здорову їжу та значно економити. Адже все під рукою, все можна купити і витратити мінімум – навіть сама лінива лінь відступить, давши місце кухарському ентузіазму.

Різноманітності – бути!

Наш блог молодий, але жвавий, як юний кабанчик. Тому ми не обмежуємося чимось одним і бадьоро скачемо по всім напрямкам. Найрізноманітніші національні кухні, закуски, гарніри і десерти, страви на сніданок, обід або вечерю – в цьому розділі зібрані прості рецепти на всі випадки життя, часу доби і настрою. Вони об’єднані тільки простотою виконання, легкістю опису і доступністю складових.

Якщо вам легше зібрати міні-супутник, аніж почистити картоплю, тобто якщо ви не вмієте готувати від слова «зовсім», частіше заглядайте на сторінку «Їмо». Тоді більше не доведеться обманювати маму, що їсте виключно домашнє, або переконувати чоловіка, що готували самі, поки викладаєте в його тарілку ресторанний стейк…

Ну а якщо з кулінарією ви знайомі давно і близько, чудово! Наші статті допоможуть розвинути креативність і покращать теоретичну підкованість. Отже зроблять вашу щоденну рутину легше, а їжу – більш оригінальною, привабливою і смачною.