На повсякденному і святковому столі майонез давно став незамінним: його додають до салатів, супів, закусок, а також інших страв. Незважаючи
Обмірковуючи святкове меню, ми робимо ставку не тільки на смачні та красиві страви. Адже так хочеться здивувати гостей, вразити оригінальним
Олів’є, оселедець під шубою, салат із крабовим м’ясом, закуски та нарізки — наш новорічний стіл рясніє делікатесами й улюбленими з
Французи — справжні гурмани, ця європейська країна подарувала світовій кулінарії чимало визнаних шедеврів. Птах — інгредієнт багатьох французьких страв. Українські
Не завжди є можливість і бажання відвідати заклад громадського харчування, щоб потішити себе цією стравою. Тому варто ризикнути і приготувати
Риба та морепродукти — необхідна для здоров’я всієї родини їжа. На думку вчених, її регулярне вживання не тільки корисне для
Ближче познайомитися з кулінарною культурою Японії можна, спробувавши приготувати їх традиційну страву суші. Доповнені гострою ноткою васабі ситні роли з
Ніжний, повітряний, вершковий і приголомшливо смачний — більшість українців не уявляють свій сніданок без баночки йогурту. Насправді ця корисна їжа —
Кус-кус — розсипчаста крупа з дрібними зернятками золотистого відтінку. Вона традиційна для багатьох регіонів Африки, а у нас стала актуальною
Фунчозу називають скляною локшиною через те, що вона стає напівпрозорою після приготування. Хоча виготовляють її, звичайно, не зі скла, а