Серед безлічі класичного американського барбекю є й реберця, зрізані з верхньої третини черева свині, або також м’ясистіша й м’якша реберна
Кетчуп і гірчиця — класичні соуси. Але якщо ви хочете порадувати своїх гостей, здобріть барбекю смачними приправами й чатні —
Багато видів овочів можна готувати досить просто, швидко й ефективно на вогні — просто на грилі, на алюмінієвих підкладках або
Влаштовуючи барбекю, дозвольте собі бути щедрим! Великі шматки м’яса й цілі тушки вимагають трохи терпіння, але потім запам’ятовуються найбільше з
Перш ніж барбекю перейде до своїх солодких фінальних акордів, нехай у його меню прозвучить неймовірно красива інтерлюдія, вишукана й ніжна.
Інгредієнти Паста пенне ригате (або будь-яка інша) — 500 г Соус песто Помідори чері — 500 г (або 6 звичайних помідорів) Сушений часник — 1 ст. л. Пармезан —
Підготування: 15 хвилин Інгредієнти (4 порції): Рибай-стейк — 4 шт. по 250 г (можна замінити на яловичину до антрекота) Оливкова