UlKxjrSKsOY Інгредієнти: Сібас — 1 шт. Морква — 1 шт. Цибуля зелена — 50 г Цибуля-порей — 1 шт. Соєвий соус — 150 г Перець
Свіжі, хрумкі салати — незамінне доповнення до барбекю. Оскільки страви на грилі дуже різноманітні, мудрі господарі, які роблять усілякі салатні
Готувати рибу просто, і так само легко її зіпсувати. Можливо, від ідеальної ароматної страви з надзвичайно свіжим сібасом, хорватською дорадою,
Сардина Як оселедець, до родини якого вона належить, сардина є однією з найважливіших їстівних риб. Вона водиться в Північному морі
Середземноморський план харчування визнано ЮНЕСКО культурною спадщиною, дієтологи вважають його справжнім порятунком для людства, що живе в скаженому ритмі, а
Серед безлічі класичного американського барбекю є й реберця, зрізані з верхньої третини черева свині, або також м’ясистіша й м’якша реберна
Кетчуп і гірчиця — класичні соуси. Але якщо ви хочете порадувати своїх гостей, здобріть барбекю смачними приправами й чатні —
Багато видів овочів можна готувати досить просто, швидко й ефективно на вогні — просто на грилі, на алюмінієвих підкладках або
Влаштовуючи барбекю, дозвольте собі бути щедрим! Великі шматки м’яса й цілі тушки вимагають трохи терпіння, але потім запам’ятовуються найбільше з
Перш ніж барбекю перейде до своїх солодких фінальних акордів, нехай у його меню прозвучить неймовірно красива інтерлюдія, вишукана й ніжна.