Їмо

Як приготувати сібас у паназійському стилі

Рецепт, який зробить твою страву довершеною

yaek-prygotuvaty-sibas-u-panazijskomu-styli-1

Інгредієнти:

  • Сібас — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля зелена — 50 г
  • Цибуля-порей — 1 шт.
  • Соєвий соус — 150 г
  • Перець чилі — 5 г
  • Оливкова олія для смаження
  • Сіль

Інструкції з приготування:

  1. Очистьте рибу від луски, розберіть на філе й виріжте зябра з голови.
  2. Відваріть кістки й голову в літрі води. З отриманого бульйону виберіть кістки.
  3. Додайте в бульйон нарізану соломкою моркву, цибулю-порей і зелену цибулю.
  4. Потім додайте соєвий соус і 5 г дрібно нарізаного перцю чилі.
  5. Обсмажте філе сібаса на оливковій олії.
  6. У тарілку викладіть овочі, потім рибу. Залийте страву отриманим соусом і прикрасьте краплями кунжутної олії.