Осінь — це пора збору врожаю, і ми теж вирішили зібрати для вас найцікавіші події вересня у сфері HoReCa, які відбуватимуться в різних куточках світу. Гастрономічні виставки, зустрічі з зірковими шеф-кухарями, практичні майстер-класи від професіоналів, бізнес-мітинги та багато іншого. Ці події допоможуть триматися в тонусі, а також розширити власний кругозір та коло професійних знайомств.
Chefs Culinar Fair Dusseldorf
- 15-16 вересня 2019
- Дюссельдорф, Німеччина
- 5000-20000 відвідувачів
- 100-500 учасників
Culinar Fair Dusseldorf організовує Chefs Culinar Nord GmbH & Co KG. Виставка вже вкотре відкриває нові тренди та новітні техніки, слідкує за захопливими кулінарними шоу та дізнається все про харчовий та непродовольчий асортимент.
У програмі: освітні лекції, практичні майстер-класи, батли шеф-кухарів, дегустації, презентації продовольчих товарів та багато-багато іншого.
Організатори винесли на обговорення івенту такі важливі теми:
- Гігієнічний регламент
- новини із закону про продовольство
- експлуатація, продукція та особиста гігієна
- HACCP та самоперевірки
- добавки та алергени
- Здорове харчування
- харчування та працездатність
- відвідування їдалень
- сніданок і обід
- перекуси
- Тенденції гастрономії
- їжа та тенденції харчування
- цільова аудиторія майбутнього
- концепція тенденцій міста та країни громадського харчування
- фактори успіху майбутнього
FoReCH 2019
- 25-27 вересня 2019
- Київ, Україна
- 10 000 відвідувачів
- 250 учасників
Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH – головна професійна подія сектору HoReCa в Україні.
Виставка FoReCH уже п’ятий рік поспіль є комунікаційним майданчиком та місцем ефективних рішень. Тут ви дізнаєтеся про нові тренди індустрії гостинності, познайомитеся з новітнім обладнанням, технологіями, послугами та рішеннями, а також зможете обмінятися досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.
METRO — генеральний партнер події. FoReCH представить основні тематичні напрями, які охоплюють усі аспекти розвитку галузі HoReCa в Україні та світі. Серед гостей світові та українські зірки кулінарії, лідери ринку HoReCa, ресторатори, бізнесмени-практики, кулінарні експерти та багато інших. Творча атмосфера FoReCH дає можливість учасникам та відвідувачам продуктивно провести переговори і знайти нові контакти.
Hotelga 2019
- 3-5 вересня 2019
- Буенос-Айрес, Аргентина
- 20 000 відвідувачів
- понад 200 учасників
Hotelga — одна з провідних виставок сегменту HoReCa для власників та менеджерів ресторанно-готельного бізнесу пройде вже 17-ий раз у Буенос-Айресі, Аргентина. Ця виставка дає потужний стимул молодим підприємцям і шеф-кухарям Латинської Америки та набирає значущості в міжнародному готельному та ресторанному секторах. На Hotelga вас чекають численні конференції та семінари, на яких обговорюватимуть найгарячіші теми майбутнього галузі.
Відвідати виставку Hotelga — це ексклюзивна можливість розширити коло свого професійного спілкування, укласти нові ділові контракти, дізнатися про останні тенденції у сфері HoReCa. Це платформа, на якій представлені основні виробники, дистриб’ютори, представники, постачальники, бізнесмени галузі, що розкажуть про найрелевантніші інновації та технологічні нововведення.
Restaurant&Bar Hong Kong 2019
- 3-5 вересня 2019
- Гонконг, Китай
- 12 000 відвідувачів
- понад 300 учасників
Restaurant&Bar Hong Kong — це міжнародна виставка обладнання для барів і ресторанів, місце, де зустрічається F&B-індустрія. Завдяки своїй унікальній позиції, зосередженій на високоякісних продуктових послугах та на ринку барів, івент, без сумніву, став діловою подією року, що збирає кращих спеціалістів із Гонконгу, Макао і Гуандуна.
Гонконг вважається “раєм продуктів”, і в останні роки ринок продуктів для гурманів розширився до регіонів Південного Китаю. Уже 16 років поспіль Restaurant&Bar Hong Kong є провідною професійною виставкою харчування та гостинності в Азії, яка збирає кулінарних експертів, майстрів напоїв та власників ресторанів вищого калібру. Нові високоякісні продукти та захопливі шоу творять єдність між відвідувачами та учасниками заходу. Івент також надихає на інноваційні бізнес-рішення, тому вважається ключовою подією в харчовій промисловості та напоях.
Food, Retail and Hospitality Ireland 2019
- 5 вересня 2019
- Дублін, Ірландія
- 20 000-50 000 відвідувачів
- понад 500 учасників
Food, Retail and Hospitality Ireland у Дубліні — це виставка громадського харчування та ресторанів в Ірландії. На виставці представлений повний спектр продуктів і послуг для підприємств громадського харчування і ресторанів. Від продуктів харчування, напоїв і посуду, меблів та аксесуарів, рекламного, технічного обладнання та витратних матеріалів, технологій, електроніки до консультацій гостьових послуг. Подія є ринком для галузі та приваблює безліч відвідувачів, учасників, які хочуть знайти нових ділових партнерів у сфері HoReCa.
Ринок продовольчих товарів в Ірландії зріс на 6,1% за минулий рік, досягнувши позначки 8,2 мільярдів євро, тоді як індустрія туризму та гостинності принесла прибуток понад 6 мільярдів євро для економіки Ірландії. Food, Retail and Hospitality Ireland виступає щорічним форумом для підприємств роздрібної торгівлі харчовими продуктами, операторів харчування та постачальників послуг, які прагнуть підвищити свою конкурентоспроможність та ефективність бізнесу для обговорення цікавих питань зі своїми колегами. Учасники та відвідувачі також зможуть зустрітися з постачальниками обладнання, технологій, продуктами харчування та послуг, що пропонують інноваційні рішення у сфері HoReCa.
Вересень — лише початок гастроівентів в Україні та світі, попереду ще чимало цікавих подій сфери HoReCa. Слідкуйте за анонсами й пам’ятайте, що виставки індустрії готельно-ресторанного бізнесу — це чудовий майданчик для ділової взаємодії та обміну досвідом.