Одноразовий посуд – практичне рішення для різних сфер життя, але використання пластикових стаканчиків і тарілочок суперечить ідеям відповідального споживання. Тренди диктують нам ретельно підходити не тільки до вибору того, що їсти, а й того, із чого їсти. Адже якщо шкідлива їжа відображається на стані тільки нашого здоров’я, то шкідливий посуд завдає шкоди всій планеті і, відповідно, її мешканцям.
Але не поспішайте завантажувати в кошики для пікніка важкі металеві кружки або сервіз із кераміки на 12 персон. У МЕТRО, як завжди, є практичний альтернативний варіант. Це наша новинка – одноразовий посуд, що повністю біорозкладається. Він такий самий легкий і зручний, як пластиковий, але при цьому не шкодить екології. Новий ряд безпечного посуду від власного бренду МЕТRО Professional – це різноманітні тарілки, піали, судочки і тарелі для сервірування столу. Загалом усе, що необхідно для виїзду на природу, кейтерингу, їжі на виніс, проведення дегустацій та інших заходів.
Чому варто вибрати біорозкладний посуд
Якщо звичайні пластикові стаканчик або тарілка, потрапивши на смітник, не поспішають розкладатися протягом 100 років, то в біорозкладного посуду цей процес набагато оперативніший і безпечніший. Посуд з нового ряду МЕТRО Professional через 6 місяців після викидання повністю перетворюється на компост. Для цього не потрібно здавати його на переробку чи використовувати спеціальне обладнання. Усе це легко й невимушено відбувається в домашніх або природних умовах.
Екологічність нашої продукції підтверджена сертифікатом EN 13432, а також сертифікатом міжнародного зразка OK compost HOME. Це означає, що вона повністю розкладається на вуглекислий газ, воду і біомасу, не містить шкідливих домішок у складі, а компост, що отримується в результаті, відповідає нормам екотоксичності.
Основні переваги нашого посуду:
- Безпечний: виготовлений з макухи цукрової тростини. На відміну від пластикового одноразового посуду, цей матеріал екологічний. А після використання придатний до компостування або утилізації разом з харчовими відходами, оскільки розпадається протягом 6 місяців.
- Практичний і стійкий: добре тримає форму, підходить для гарячих продуктів. Може використовуватися для зберігання рідких страв і соусів, не промокаючи протягом 24 годин.
- Може використовуватися у мікрохвильовці.
- Універсальний: може використовуватися під час поїздок, виїздів на природу, для кейтерингу, їжі на виніс у кафе, ресторанах та ін.
- Його використання — нагода продемонструвати оточенню своє відповідальне ставлення до навколишнього середовища.
Асортимент одноразового біорозкладного посуду від власного бренду МЕТRО Professional
У нашому новому ряді біорозкладного посуду представлені:
Тарілки:
- Круглі діаметром 18, 22, 23 і 26 см
- Круглі глибокі діаметром 18 см
- Круглі з роздільниками діаметром 26 см
- Овальні діаметром 26,5 см
- Квадратні довжиною сторін 15, 20 і 26 см
- Прямокутні 20Х28 см.
Піали:
- Універсальні на 200 і 400 мл
- Для супу на 450 мл з кришками
- Квадратні 16 см.
Судочки:
- Для салату на 900 мл
- Для гамбургера на 800 мл
- Для кебабу на 700 мл
- З 1, 2 або 3 відділеннями на 1200 мл
- Лотки для їжі з кришками.
Тарелі для сервірування:
- Маленькі квадратні, круглі і овальні
- У формі листка
- У формі ложки.
Новинки можна знайти на полицях магазину або замовити онлайн. Ви отримаєте задоволення не тільки від використання, але й від усвідомлення того, що робите свій внесок у збереження екології.