Такий ароматний пікантний соус характерний для кухонь середземноморських країн. В основі страви — часник і оливкова олія. Ці продукти й
Зефірки маршмелоу не схожі на традиційний десерт, зроблений на основі фруктового пюре. До складу пастили входять желатин, кукурудзяний сироп або
Згуртована команда, яка працює за принципом взаємодовіри та міцних взаємовідносин, — мрія кожного власника ресторану. Але не завжди буває так,
Прошуто — це в’ялена або копчена італійська шинка, приготована зі свинячого окосту. Таке м’ясо, витримане в солі та спеціях від
Цей напій цінують за те, що він низькокалорійний і маложирний, але водночас має знайомий приємний смак. Рослинне молоко готують з
Правильно підібраний персонал — половина успіху закладу. Адже від того як попливе корабель, часто залежить, кого саме поставити ним керувати.
Ми звикли, що лечо — домашня консервація, до традиційного складу якої обов’язково входять солодкий перець, багато томатного соку, хрустка маринована
Гриби солять, маринують, варять, смажать... А ще сушать. В останньому випадку доведеться попорпатися, проте в результаті взимку ви будете забезпечені
Новинка у світі десертів — заморожений йогурт. Ніякого підступу: страва дійсно містить цей чудовий корисний продукт. Важливо також і те,
У нашій свідомості вкоренилося словосполучення «корисні фреші». Дійсно, свіжовичавлений сік з овочів, ягід, фруктів або трав зберігає їхні основні властивості.