dva-retsepty-restorannyh-strav-frytata-z-tsvitnoyu-kapustoyu-j-mangoldom-ta-zapechene-kurcha-z-chervonoyu-pastoyu-kari-vdalo-pidibrane-vyno
Працюємо
Два рецепти ресторанних страв: фритата з цвітною капустою й мангольдом та запечене курча з червоною пастою карі — і вдало підібране вино
З кінця літа заклади поступово повертаються до звичних оборотів і кількості гостей. Щоб якісно обслуговувати велику кількість відвідувачів, страви в
systema-chajovyh-premij-yak-motyvuvaty-personal-zbilshuvaty-prybutok-zakladu
Працюємо
Система чайових і премій: як мотивувати персонал збільшувати прибуток закладу
«Хороший офіціант заробляє хороші чайові», — кажуть деякі власники й менеджери закладів, відмовляючись від додаткових способів матеріальної мотивації персоналу. Однак
1 2 3 61