Ресторанна сфера постійно змінюється залежно від світових подій та попиту. Але глобальна пандемія перевернула все з ніг на голову: одні
Назва цього напою зараз мало кому відома. Але ж збитень — це один із найдавніших східнослов’янських засобів для боротьби із
Про солодощі Сходу ходять легенди й багато хто з нас переконаний, що створювати такі ласощі здатні лише автентичні кулінари. На
Ця смачна та неймовірно ароматна закуска з’явилася на наших столах у 80-х роках минулого століття. Незважаючи на назву, страва не
Невідомо, хто вигадав назву «Ватрушка по-королівськи», але смак цієї випічки дійсно на неї заслуговує. Швидко, просто і неймовірно смачно «Королівська
Багато хто любить сметану, але те, що з неї можна приготувати чудові десерти, знають одиниці. До того ж рецепт кожної
Пандемія коронавірусу і криза дали поштовх до стрімкого розвитку цифрової епохи. Зміни торкнулись й HoReCa-бізнесу — від маленьких кав’ярень до
Доставка — драйвер ресторанного бізнесу в часи посилених карантинних обмежень. За таких обставин головне — спокійно підготуватись і грамотно перелаштувати
Ресторанний бізнес найперше ґрунтується на задоволенні гастрономічних потреб гостей і їхнього бажання гарно провести час. Якщо вони прийшли у ваш
Прикрасити кульками можна не тільки ялинку, а й новорічний стіл. Йдеться, звісно, про апетитну страву, сам вигляд якої одразу створює