У жовтні все завмирає в очікуванні найбільш містичного свята — Геловіна. Історія цього свята почалася на сучасних територіях Великобританії та
Вважаєте, що в домашніх умовах приготувати якісний алкогольний напій неможливо? Напевно, ви або не пробували його зробити, або діяли неправильно.
Під час проведення Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу “FoReCH 2019” — головної професійної події сектору HoReCa в Україні —
У кулінарії насіння цієї трав’янистої рослини використовують як начинку, посипку, панірування. Мак додають до халви, соусів, кефіру та йогуртів. Насіння,
Експофорум FoReCH для HoReCa вважається однією з головних подій готельно-ресторанної сфери в Україні. Щорічно виставка збирає сотні шеф-кухарів і тисячі
Соковитий кавун — розкішний подарунок літа. Ця ягода відома своїми чудовими смаковими якостями та корисними властивостями. М’якоть кавуна виводить камені
“Хороше вино — як хороший фільм: швидко завершується, залишаючи чудовий післясмак. З кожним ковтком у ньому відкривається щось нове. Воно
Пиріг з м’ясом — універсальна страва, якою можна прикрасити святковий стіл, наїстися після трудового дня в будні, взяти на пікнік
Соковиту грушу люблять усі. Вона корисна, низькокалорійна, незважаючи на підвищену солодкість, її можна вживати навіть людям із діабетом. Величезна перевага
Ми сприймаємо чізкейк як американську страву. Насправді, цей десерт знали ще в Стародавній Греції. Звичайно, рецепт страви, яку готували елліни,