Нещодавно в Одесі, за адресою вул. Грецька, 1А розпочав роботу новий ресторан U. Ресторан відкрив Віктор Тітов – бренд-шеф мережі
Великий шлях починається з маленького кроку. А з чого починається ресторан? Із якими труднощами стикається майбутній ресторатор в процесі його
Трійця асоціюється з початком літа, буйством зелені, м’яким, невиснажливим теплом. У нинішньому році одне з головних християнських свят випадає на
Ресторанна індустрія та ресторанний бізнес в очах відвідувачів — це легка й захоплива справа. Чимало фільмів посприяли такому образу. Здається,
Цей тропічний фрукт з незвичайним смаком і яскравим ароматом дуже корисний. Тому варто хоча б інколи балувати себе та близьких
Тунець — це морська риба, що належить до сімейства скумбрієвих. Її споживають у різному вигляді: маринованому, сирому, смаженому та консервованому.
Кажуть, художник Ван Гог не чекав на музу, а черпав натхнення завдяки «зеленій феї». Саме так на початку ХХ століття
Паста. Чи існує продукт, більш популярний та універсальний, що був би базою сотень рецептів для найрізноманітніших страв? В Італії (і
Смак цього фрукта не сплутаєш ні з чим. Трохи терпкий, він наповнює рот вишуканою свіжістю, солодкістю, стриманою «фірмовою» кислинкою. Але
Вже зовсім скоро буде спекотно, а це означає, що настав час змішувати прохолодні коктейлі та насолоджуватися відблисками сонячних променів у