Пончик, пампушка, берлінер, донат — цей круглий солодкий смажений пиріжок, відомий у різних країнах під різними назвами, підкорив увесь світ.
Найліпший спосіб прокинутися рано-вранці — зробити перший ковток кави. Цей аромат не сплутати ні з чим: теплий і насичений, він
Морепродукти — це вишуканий делікатес та ознака статусу ресторану. До того ж, позиції в меню з цими продуктами є високоприбутковими,
Піца, паста карбонара, лазанья... Якщо ви теж згодні, що майже усе найсмачніше у цьому світі придумали італійці, час дізнатися рецепт
Каші — невід’ємна складова традиційного раціону українців, а також інгредієнт багатьох прекрасних страв, супів і навіть салатів. Як вибрати крупу,
На повсякденному і святковому столі майонез давно став незамінним: його додають до салатів, супів, закусок, а також інших страв. Незважаючи
«Десерти – це найбільш недооцінена річ, що є в ресторані» – слова кондитера Кирила Сміяна, і з ними важко не
Обмірковуючи святкове меню, ми робимо ставку не тільки на смачні та красиві страви. Адже так хочеться здивувати гостей, вразити оригінальним
Олів’є, оселедець під шубою, салат із крабовим м’ясом, закуски та нарізки — наш новорічний стіл рясніє делікатесами й улюбленими з
Французи — справжні гурмани, ця європейська країна подарувала світовій кулінарії чимало визнаних шедеврів. Птах — інгредієнт багатьох французьких страв. Українські