Не завжди є можливість і бажання відвідати заклад громадського харчування, щоб потішити себе цією стравою. Тому варто ризикнути і приготувати
Риба та морепродукти — необхідна для здоров’я всієї родини їжа. На думку вчених, її регулярне вживання не тільки корисне для
Один з найбільш актуальних гастрономічних трендів цього року — холодні десерти. Цей тип солодощів з’явився як логічне продовження теми здорового
Ближче познайомитися з кулінарною культурою Японії можна, спробувавши приготувати їх традиційну страву суші. Доповнені гострою ноткою васабі ситні роли з
Люди поділяються на два типи: ті, хто ходить до магазину щодня, і ті, хто виділяє на глобальні закупи один день
Ніжний, повітряний, вершковий і приголомшливо смачний — більшість українців не уявляють свій сніданок без баночки йогурту. Насправді ця корисна їжа —
Смак молока знайомий нам із дитинства, але думки щодо користі та шкоди його вживання склалися діаметрально протилежні. Одні кажуть, що
Кус-кус — розсипчаста крупа з дрібними зернятками золотистого відтінку. Вона традиційна для багатьох регіонів Африки, а у нас стала актуальною
Фунчозу називають скляною локшиною через те, що вона стає напівпрозорою після приготування. Хоча виготовляють її, звичайно, не зі скла, а
У передноворічний період робота кипить, і кожен ресторатор не відмовився б від помічника, який не забуде про декорації для закладу,