Мабуть, кожен шеф-кухар мріє про заповітну винагороду Мішлен або іншого міжнародного рейтингу закладів. Адже це свідчить про визнання майстерності, креативності
«Солодкі, як мед, гладкі, як дівчина!» — ці слова героя відомого фільму стали ємним і водночас найлаконічнішим описом дині. Важко
Кавун — це солодка, ароматна й дуже корисна ягода, яку однаково люблять як діти, так і дорослі. Це одна з
Цього року День незалежності припадає на п’ятницю. Тобто ми отримаємо законний вихідний без перенесення робочих днів. Синоптики прогнозують, що на
Влітку навряд чи виникне бажання поласувати гарячою жирною стравою. Вона залишає тяжкість у шлунку та викликає сонливість. До того ж
Кінець літа часто стає справжнім випробуванням для шеф-кухарів. З одного боку, сезонних продуктів досить багато, але як ними здивувати гостей
Часто ми відмовляємося від ідеї порадувати себе стейком вдома через стереотип, що приготований самостійно шматок м’яса не буде таким соковитим
У кулінарії зараз править бал ЗСЖ. Отже, багато рецептів, які прийшли до нас із Франції, безжально забуті заради стрункої фігури.
Літо — чудова пора. Хочеться якомога більше часу проводити на свіжому повітрі, харчуватися виключно овочами і фруктами. Тому так багато
У цього цікавого продукту є ще кілька назв: баранячий або турецький горох, нахат, шиш і міхурник. Страви з нуту —