Уже зовсім скоро літо, отже, саме час потішити себе улюбленим прохолодним десертом — вершковим морозивом. Однак ласощі з магазину не
Кулінарна мода, як і будь-яка інша, не стоїть на місці. Нові поєднання продуктів, нові смаки з’являються не лише завдяки творчості
Ідея приготування страв у клярі (сlaire в перекладі з французької означає «світлий») прийшла з Франції. Йдеться про рідку субстанцію, еластичну
Питання щодо зберігання їжі актуальне в будь-яку пору року, а влітку стоїть особливо гостро. Холодильник — непоганий спосіб продовжити терміни
Їдальні на роботі немає, кав’ярні поблизу теж, обід в офіс не доставляють... Чим же перекусити людині протягом робочого дня? Чудовою
Пиво – це міжконтинентальний улюбленець серед алкогольних напоїв, і його популярність особливо зростає у дні трансляцій спортивних змагань. Виробники банкового
Вино з фруктами та іншими інгредієнтами, що має гарну назву «сангрія», — одна з візитівок іспанської кухні. Відпочиваючи в цій
У Німеччині вважають за краще пити пиво з кухлів і штайна, в Ірландії — з келихів і склянок. Що це,
17-19 травня відбувся чемпіонат України з кулінарного мистецтва. У ньому брали участь як досвідчені шефи, так і ті, хто ще
У ресторанному бізнесі дрібниць не буває. Тим паче, коли очікується великий наплив гостей, які знайомляться з українською культурою і українськими