«Як правильно підібрати вино до страви?» Це питання часто ставлять на тренінгах наші гості. Підібрати вино до страви зовсім не
Перш ніж барбекю перейде до своїх солодких фінальних акордів, нехай у його меню прозвучить неймовірно красива інтерлюдія, вишукана й ніжна.
Саме пиво вважають напоєм до будь-якого барбекю. Але не всі люблять пиво. І коли високоякісне м’ясо, таке як вагю або
Інгредієнти Паста пенне ригате (або будь-яка інша) — 500 г Соус песто Помідори чері — 500 г (або 6 звичайних помідорів) Сушений часник — 1 ст. л. Пармезан —
Майже всі люблять прохолодне освіжальне пиво під барбекю. Але цей напій — дещо більше, ніж здається на перший погляд! Класифікація
Ми звикли визначати якісне вино за привабливим дизайном пляшки, а справжні поціновувачі впізнають якість у будь-якій подобі. Досвідчений шанувальник вина
Підготування: 15 хвилин Інгредієнти (4 порції): Рибай-стейк — 4 шт. по 250 г (можна замінити на яловичину до антрекота) Оливкова