Страви з риби — це завжди яскрава особливість вашого меню. Але та якість, яку отримує ваш гість, залежить не тільки
Керування рестораном — справа, що іноді приносить не тільки приємний клопіт, як-от захантити найкращого шефа, а потім дегустувати його меню.
Найпопулярніше м’ясо в раціоні багатьох — куряче. Воно доступне за ціною, легко засвоюється, дуже дієтичне, оскільки малокалорійне, але водночас містить
Кожен учасник HoReCa-сфери має подбати про неймовірну кількість дрібниць, від яких залежить як лояльність клієнтів, так і власний дохід. Одне
Розкриваємо секрети, як урізноманітнити ваше романтичне меню, що не лишить ваших гостей байдужими. Розпочнете вечір з запеченого курчати місо з салатом із
Ресторанна сфера постійно змінюється залежно від світових подій та попиту. Але глобальна пандемія перевернула все з ніг на голову: одні
Назва цього напою зараз мало кому відома. Але ж збитень — це один із найдавніших східнослов’янських засобів для боротьби із
Про солодощі Сходу ходять легенди й багато хто з нас переконаний, що створювати такі ласощі здатні лише автентичні кулінари. На
Ця смачна та неймовірно ароматна закуска з’явилася на наших столах у 80-х роках минулого століття. Незважаючи на назву, страва не
Невідомо, хто вигадав назву «Ватрушка по-королівськи», але смак цієї випічки дійсно на неї заслуговує. Швидко, просто і неймовірно смачно «Королівська