Заклади активно складають літнє меню, аби залучити увагу гостей. Хочемо поділитися з вами ідеями двох сезонних страв, які ви зможете
Попри те, що батьківщина пуншу — спекотна Індія, напій віддавна подавали лише в гарячому вигляді. Згодом його почали вживати з
Гранатовий сік здатен оздоровити організм людини, підвищити рівень гемоглобіну, підняти настрій. Дізнатися, як зробити гранатовий сік в домашніх умовах, використовуючи
Важливо, щоб у вашому закладі панувала гармонія. Крутий шеф і сомельє на одній території — це саме та атмосфера, в
Назва цього напою зараз мало кому відома. Але ж збитень — це один із найдавніших східнослов’янських засобів для боротьби із
А чому б у головне зимове свято не потішити себе та близьких неординарним коктейлем? Традиційне шампанське — це, звісно, добре,
Про місце походження цього коктейлю, що вирізняється насиченим екзотичним смаком, дотепер не вщухають суперечки. Відповідно до більшості версій, піна коладу
Цей напій цінують за те, що він низькокалорійний і маложирний, але водночас має знайомий приємний смак. Рослинне молоко готують з
У нашій свідомості вкоренилося словосполучення «корисні фреші». Дійсно, свіжовичавлений сік з овочів, ягід, фруктів або трав зберігає їхні основні властивості.
В Індії безалкогольні коктейлі надзвичайно популярні. Чимало цих напоїв мають назву «ласі». Їх готують на основі молока і кисломолочних продуктів,