Герб Глазго складається із зображень птахи, дерева, дзвона й риби — шотландського лосося. Колись у річках Шотландії його водилося стільки, що
У морського ляща (Sparus aurata), популярної середземноморської риби, багато імен, але найзвичніше для нас — дорада, золота риба. Культивувати її почали
Заміські ділянки, парки й пляжі заповнюються ароматами з мангала: святкуємо літо — сезон пікніків! Ґрунтовні чи спонтанні, вилазки на природу запам’ятаються
Іноді все, що відрізняє страву від кулінарного шедевра — правильно підібраний соус. В азійських країнах це добре знають. І тому спираються
«Як правильно підібрати вино до страви?» Це питання часто ставлять на тренінгах наші гості. Підібрати вино до страви зовсім не
Ми звикли визначати якісне вино за привабливим дизайном пляшки, а справжні поціновувачі впізнають якість у будь-якій подобі. Досвідчений шанувальник вина