Купуємо

Жіночий день — день турбот, або що подарувати на 8 Березня

podarunok-divchyni-druzhyni-j-mami-na-8-bereznya-1

Із наближенням головного весняного свята зростає тривожність у чоловічому суспільстві: що подарувати коханим та найріднішим, щоб не впасти в немилість, і як забезпечити райдужний святковий настрій? Оригінальні та романтичні сюрпризи, незвичайний підхід — ось те, що подобається дівчатам і жінкам. Звичайно, кожна з них, незалежно від віку, заняття й уподобань, буде кокетувати й говорити, що головне — не подарунок, а увага. Ми підкажемо, як можна поєднати одне з іншим і зробити 8 Березня незабутнім!

podarunok-divchyni-druzhyni-j-mami-na-8-bereznya-2Подарунок дівчині на 8 Березня: розробляємо стратегію

Роздумуючи над тим, що подарувати на 8 Березня дівчині, потрібно врахувати кілька вирішальних факторів. Насамперед, на якій стадії знаходяться романтичні відносини. Якщо зараз цукерково-букетний період, доведеться дивувати! Смішити, захоплювати, шокувати — дівчата подібне обожнюють, а для подальшої зацікавленості та розвитку відносин це прекрасний каталізатор. Вечеря, приготована за хитромудрими рецептами, поїздка в кінний клуб, політ на повітряній кулі, вік-енд в Європі — це може бути що завгодно, головне, щоб незвично та несподівано.

Якщо стосунки вже тривалі, з далекосяжними планами, то найкращий подарунок дівчині на 8 Березня — «з натяком». Подарувавши коханій щось для будинку (пухнастий приліжковий килимок, ароматизатори для спальні, набір красивих келихів), можна дати зрозуміти, що взаємини розвиватимуться в бік створення сім’ї.podarunok-divchyni-druzhyni-j-mami-na-8-bereznya-3

Обираючи оригінальний подарунок дівчині на 8 Березня, головне не перестаратися. Варто зробити ставку на перевірені позиції. Квіти, солодощі, якісна косметика — ось те, що цінують і люблять УСІ дівчата.

Будь-яка кокетка зрадіє ароматній піні для ванни або олії для тіла з екзотичними екстрактами. Кожному чоловікові, який мріє догодити коханій і викликати усмішку на її обличчі, варто запам’ятати безпрограшні варіанти. Універсальний шампунь (для сили й блиску, густоти волосся), ароматний гель для душу, крем-мило, молочко для тіла, креми для рук і обличчя — те, що необхідно кожній красуні. Ну а щоб надати подарунку індивідуального шарму, зробіть упаковку своїми руками. Подарунковий папір, бантики, наклейки, невеликі малюнки — це буде дуже мило!podarunok-divchyni-druzhyni-j-mami-na-8-bereznya-5

Корисний лайфхак для тих, хто сушить голову над питанням, які квіти подарувати дівчині на 8 Березня. Звичайний тюльпан і сумнівна мімоза перед святом коштують, як крило винищувача! Тому придбайте заздалегідь гіацинти в горщиках — до Жіночого дня вони розпустяться, будуть пахнути й радувати яскравими квітами.

Подарунок дружині на 8 Березня — все найкраще

Скільки б не повторювали просунуті сучасні дами про те, що 8 Березня — замшіле радянське свято, і взагалі, увага має бути кожного дня, все одно жінки ображаються, якщо залишити їх без подарунка.

Що подарувати на 8 Березня дружині, щоб вона була задоволена, а сімейний бюджет не особливо постраждав? У довірливій сімейній обстановці легко з’ясувати побажання дружини — просто поцікавившись, чого саме вона хоче. Але де ж тоді елемент сюрпризу й несподіванки, без яких життя стає рутиною? Згадайте, чим вона захоплювалася до того, як зануритися в сімейні турботи, і нагадайте їй, що вона передусім жінка, а вже потім дружина й мати. Не даруйте побутову техніку, каструлі — це хоч і корисно, але такий подарунок для всіх, а не для коханої дружини.

Гарний подарунок — якісна косметика. Що саме вибрати: шампунь, гель для душу, якийсь крем? Оптимальна ідея — подарунковий набір, до складу якого входять кілька засобів — гелі для душу, шампуні, креми, косметичне мило. Навесні знадобляться маски для обличчя, адже після холодів шкіра потребує живлення та відновлення. Придивіться до цих засобів. Щоб не помилитись у виборі крему для обличчя або іншої косметики, купуйте відповідно до віку — до 25, 35+ тощо.

Підійдуть як подарунок витончені ювелірні прикраси, дорога шовкова постільна білизна, стильні аксесуари для домівки.

Окрема категорія подарунків — щось для дому. Але тут важливо дотриматися межі й не скотитися в прірву побуту (подарунок має бути індивідуальним, а не таким, який використовуватиметься всією родиною). Дзеркало в масивній рамі, мереживна скатертина ручної роботи, дерев’яна шкатулка для прикрас із внутрішньою оббивкою з оксамиту — подарунки «для дому» також можуть бути витонченими й небанальними.

Обираючи оригінальний подарунок дружині на 8 Березня, не забудьте про топ-3: квіти-цукерки-косметика. Тут також можна проявити оригінальність: замість традиційного букета придбайте цибулини голландських тюльпанів. Їх можна висадити в домашні горщики або на дачну клумбу. Ці квіти тішитимуть кохану не один рік, адже тюльпани — багаторічна рослина.

Подарунки для мами на 8 Березня — віддаємо данину традиціям

Який подарунок обрати до весняного свята для найдорожчих матусь? Головне — подарувати позитивну емоцію та приємні враження. Не варто оригінальничати й вигадувати щось незвичайне. Мами та бабусі зрадіють традиційним сувенірам і подіям.

Подарунок-враження. Нехай це буде «день свободи». Найкращий подарунок мамі на 8 Березня — звільнити її від побутових рутинних дій і обов’язків. Із самого ранку зачиніть для мами кухню: сніданок, обід і святкову вечерю готує сьогодні не вона. Ніякого миття посуду, прання та іншої хатньої роботи! Замість усього цього — прогулянка на свіжому повітрі (не забудьте прихопити термос із кавою та смачні цукерки), похід у кіно або театр (як варіант — в салон краси або на масаж). Варто підготуватися заздалегідь — можливо, приготувати їжу, прибрати, наповнити холодильник напоями та делікатесами, щоб цілковито виключити господарські клопоти.

Подарунок-елегантність. Подарунок мамі на 8 Березня має надати найдорожчій людині можливість відчути себе елегантною та жіночною. Нехай це буде щось класичне: шаль із кашеміру, витончений шкіряний ремінець, гаманець або клатч із натуральної замші модного відтінку, намисто з коралів або бурштину. Чудова ідея — парфумерія. Вибирати її можна декількома способами:

  • перший — оцінивши «асортимент» туалетного столика мами й купивши щось подібне;
  • другий — віддатися в руки консультантам магазину та довіритися їхнім порадам. У будь-якому парфумерному магазині завжди знайдеться кілька привабливих новинок або ж акційних пропозицій парфумів;
  • третій шлях — вибрати класику. Серед усього різноманіття є низка безсмертних парфумів, наприклад, «Шанель №5» або «Опіум» від Ів Сен-Лорана. Не варто боятися дарувати й декоративну косметику. Помади класичних відтінків або якісна чорна туш для вій знадобляться будь-якій жінці, незалежно від віку та роду занять.

podarunok-divchyni-druzhyni-j-mami-na-8-bereznya-8Якщо матусі подобаються домашні рослини в горщиках, не варто витрачатися на недовговічні зрізані троянди або тюльпани. Подаруйте мамі на Восьме березня великий фікус або іншу квітку. Така рослина буде радувати не один рік і доповнить інтер’єр рідної домівки.

Завершальним акордом свята і для дівчини, і для коханої дружини, і для дорогої матусі може стати фото на пам’ять. Нехай професійний фотограф зробить кілька незабутніх кадрів для сімейного фотоархіву. Потім найкращі світлини можна помістити в рамку та ще довго згадувати радісні моменти Міжнародного жіночого дня.

  • Слюсаренко Юрий

    А я всегда на 8 марта дарю своей жене, что-то из ювелирного украшения. Потому как во все времена подарок в роли ювелирного украшения считается более женственным. Вот уже и на это 8 марта купил брошку. А исходил из материала этой статьи https://bdzhola.com/news/broshka—malenka-ale-prijemna-prikrasa, где доказывается что это будет хорошим подарком хоть и маленьким по размерам.

  • А я бы посоветовал в подарок постельное белье на заказ, во речь идет в этом блоге https://www.blog-postel.info/

  • Tatis Einhorn

    Мужчины, до 8 Марта еще много праздников. Заходим в магазин средств для волос https://glossary.ua/ukhod-za-volosami/ и выбираем новогодние подарки для своих любимых половинок!

  • Подарок должен быть практичным, полезным и соответствовать ожиданиям женщины) Также не стоит забывать про цветы, это хорошее дополнение основного презента.

  • alexkeys

    Как вариант — сертификат в салон СПА (если конечно она не часто посещает такие заведения:) ) Думаю, на 8 марта — это хороший женский подарок. https://oncredit.ua