Працюємо

Працюємо
Зірка Мішлен чи ковпак Го-Мійо?
Мабуть, кожен шеф-кухар мріє про заповітну винагороду Мішлен або іншого міжнародного рейтингу закладів. Адже це свідчить про визнання майстерності, креативності
Працюємо
Робота в ресторанах з зірками Мішлен, сім’я і секрети успіху від Андре Вольфа, відомого шеф-кухаря зі світовим ім’ям
Андре Вольф певен: не варто покладатися на швидкоплинні кулінарні тенденції. Відомий німецький шеф-кухар вважає, що перш за все важливо використовувати
Працюємо
Кулінарні шедеври з локальних продуктів: поради від маестро високої кухні Рустама Тангірова.
Рустам Тангіров певен – секрет довершеного смаку страв криється не лише в якості інгредієнтів, оригінальній подачі та різноманітних візуальних ефектах,
1 2 3