13-15 листопада у стінах Міжнародного виставкового центру пройшов уже третій FoReCH 2018 — масштабний експофорум готельно-ресторанного бізнесу. Це головна професійна
Минулого тижня пройшла наймасштабніша подія для HoReCa в Україні — FoReCH 2018 — експофорум ресторанно-готельного бізнесу. За підрахунками організаторів, захід
Традиція Чорної п'ятниці прийшла до нас із США. Це наступна п'ятниця після Дня подяки. В цьому році припадає на 23
Ця осінь запам'ятається не тільки яскравими фарбами і теплими днями, а й цілою низкою цікавих заходів. Виставка харчової промисловості, конкурс
Чому гості повертаються у ресторан? Хтось говорить — через атмосферу, інші бачать причину в цінах, а в METRO переконані, що
Найкращий покупець — це той, кого знаєш у лице. Точніше знаєш логіку його поведінки. Саме про це у відео Юрія
Поки заклади вигадують, чим би новеньким потішити відвідувачів, «старий добрий» стейк зміцнює свої позиції. Заклади, які спеціалізуються на подачі стейків,
Мабуть, кожен шеф-кухар мріє про заповітну винагороду Мішлен або іншого міжнародного рейтингу закладів. Адже це свідчить про визнання майстерності, креативності
Кінець літа часто стає справжнім випробуванням для шеф-кухарів. З одного боку, сезонних продуктів досить багато, але як ними здивувати гостей
Українська національна кухня багата не лише на прості традиційні страви, але і на справжні кулінарні шедеври з локальних продуктів. Автентичні