Сортування і правильна утилізація відходів — один із показників ресторану зі сталим розвитком. У такий спосіб заклад приносить користь не
Масове поширення шоколаду налічує вже кілька століть, але суперечки щодо корисності його вживання виникають регулярно. Знали напій з какао-бобів і
Безсумнівно, цибуля — найпоширеніший овоч. Щоправда, вона тримає першість не тільки за популярністю, а й за небажанням її різати. Мало
Професійне обладнання на кухню закладу — серйозний вибір. Воно недешеве, від нього залежить швидкість приготування страв та їхня якість. Та
Усі ресторатори та шеф-кухарі знають: ідеальна страва має смакувати гостю та заощаджувати бюджет закладу. Саме тому ми підібрали для вас
Важливо, щоб у вашому закладі панувала гармонія. Крутий шеф і сомельє на одній території — це саме та атмосфера, в
Щороку навесні гості затамовують подих в очікуванні нових атмосферних літніх локацій, а власники бізнесу, ресторатори й шефи в цей час
Меню, інтер’єр, смаки гостей змінюються регулярно, та є в ресторанній сфері герой, який завжди поза всіма трендами. У цій статті
Страви з риби — це завжди яскрава особливість вашого меню. Але та якість, яку отримує ваш гість, залежить не тільки
Керування рестораном — справа, що іноді приносить не тільки приємний клопіт, як-от захантити найкращого шефа, а потім дегустувати його меню.