Кожен учасник HoReCa-сфери має подбати про неймовірну кількість дрібниць, від яких залежить як лояльність клієнтів, так і власний дохід. Одне
Розкриваємо секрети, як урізноманітнити ваше романтичне меню, що не лишить ваших гостей байдужими. Розпочнете вечір з запеченого курчати місо з салатом із
Ресторанна сфера постійно змінюється залежно від світових подій та попиту. Але глобальна пандемія перевернула все з ніг на голову: одні
Пандемія коронавірусу і криза дали поштовх до стрімкого розвитку цифрової епохи. Зміни торкнулись й HoReCa-бізнесу — від маленьких кав’ярень до
Доставка — драйвер ресторанного бізнесу в часи посилених карантинних обмежень. За таких обставин головне — спокійно підготуватись і грамотно перелаштувати
Ресторанний бізнес найперше ґрунтується на задоволенні гастрономічних потреб гостей і їхнього бажання гарно провести час. Якщо вони прийшли у ваш
Головне завдання успішного закладу — це залучення нових відвідувачів і перетворення їх на постійних гостей. У цьому ресторанній сфері допомагають
Новорічний декор у ресторанах та кав’ярнях створює святкову атмосферу — милує око перехожих і робить заклад казково затишним та ошатним.
Здоровий спосіб життя й здорове харчування стають дедалі популярнішими темами у світі, а люди висувають підвищені вимоги до якості страв.
Підтримувати зі своїми гостями зворотний зв'язок — життєва необхідність для закладів HoReCa. Адже позитивні та негативні відгуки — це локомотив