Працюємо — страница 3

robota-v-restoranah-z-zirkamy-mishlen-simya-sekrety-uspihu-vid-vidomogo-shef-kuharya-zi-svitovym-im-yam-andre-volfa-1
Працюємо
Робота в ресторанах з зірками Мішлен, сім’я і секрети успіху від Андре Вольфа, відомого шеф-кухаря зі світовим ім’ям
Андре Вольф певен: не варто покладатися на швидкоплинні кулінарні тенденції. Відомий німецький шеф-кухар вважає, що перш за все важливо використовувати
kulinarni-shedevry-z-lokalnyh-produktiv-porady-vid-maestro-vysokoyi-kuhni-rustama-tangirova-1
Працюємо
Кулінарні шедеври з локальних продуктів: поради від маестро високої кухні Рустама Тангірова.
Рустам Тангіров певен – секрет довершеного смаку страв криється не лише в якості інгредієнтів, оригінальній подачі та різноманітних візуальних ефектах,
vchit-vchit-movu-gotujte-borshh-i-vykladajtesya-na-vsi-sto-10-lajfhakiv-yak-zakladu-krashhe-pryjnyaty-ubolivalnykiv-main-2
Працюємо
«Вчіть мову, готуйте борщ і викладайтеся на всі сто»: 10 лайфхаків, як закладу краще прийняти уболівальників
У ресторанному бізнесі дрібниць не буває. Тим паче, коли очікується великий наплив гостей, які знайомляться з українською культурою і українськими
moreprodukty-yak-trend-interv-yu-zi-vsesvitno-vidomoyu-brend-shefom-z-velykoyi-brytaniyi-si-dzhej-dzhekson-1
Працюємо
Морепродукти як тренд: інтерв’ю зі всесвітньо відомою бренд-шефом з Великої Британії Сі-Джей Джексон
“Безперечно, головний європейський тренд на даний момент – це якісні продукти, відібрані особливо ретельно, та екологічність. А ще розуміння ідеального
1 2 3 4