Згуртована команда, яка працює за принципом взаємодовіри та міцних взаємовідносин, — мрія кожного власника ресторану. Але не завжди буває так,
Правильно підібраний персонал — половина успіху закладу. Адже від того як попливе корабель, часто залежить, кого саме поставити ним керувати.
Гриби солять, маринують, варять, смажать... А ще сушать. В останньому випадку доведеться попорпатися, проте в результаті взимку ви будете забезпечені
QR-коди — ефективний маркетинговий інструмент, який при грамотному використанні здатний принести багато користі ресторанному бізнесу. Посилання переадресовує користувача на цільову
Найголовніша помилка, яку можна допустити, – це не створити сайт для закладу взагалі. За статистикою, дві треті людей шукає інформацію
Безкоштовний Wi-Fi в закладах HoReCA став донедавна невід’ємною частиною сервісу -- як ввічливий офіціант чи чистота на столах. Щороку кількість
За останнє десятиліття технології в ресторанній індустрії, які здавалися чимось фантастичним, тепер стали нормою. Офіціанти проміняли блокноти з олівцями на
Ця тропічна рослина не тільки неймовірно красива, але і дуже примхлива. Догляд за орхідеєю потребує терпіння і певних знань. Але
Споглядати водну гладь можна нескінченно. Її вигляд заспокоює, допомагає впорядкувати думки. Але як часто ми можемо вибратися до якого-небудь водоймища,
Є вагомі причини, чому email-комунікація досі лишається чудовим способом просування ресторанного бізнесу: Ціна. Це найдешевший та один із найприбутковіших інструментів