Якщо ви працюєте у сфері HoReCa, дрес-код для вашого персоналу є обов’язком. І якщо ви або ваша команда не зовсім
На ринку ресторанного бізнесу діє просте правило: якщо вашого закладу немає в соцмережах, то про нього ніхто не знає. Тож
До цього питання у кожного ресторатора свій підхід. Якщо почитати книжки з менеджменту та запитати людей, що розраховували ціни для
Знайти кандидата, не помилитися у виборі та ще й утримати на довгий час — непроста задача для власника закладу. Але
Якщо ви мужньо протистояли першій хвилі карантинної кризи та витримали, — ви герой. Однак боротьба у сфері HoReCa продовжується. І
Після часткового відкриття ресторанів власники бізнесу зрозуміли, що вимог щодо поновлення роботи закладу під час виходу з карантину чимало. Міністерство
Ловите себе на думці, що чогось не вистачає? Робота, повсякденні справи, спілкування з друзями не приносять потрібної кількості позитивних емоцій?
Зараз ресторанний бізнес переживає не найкращі часи: скорочення робітників, зниження доходу або навіть закриття. Проте зміни торкнулися не тільки сфери
Туристична індустрія України після скасування карантинного режиму буде насамперед зорієнтована на внутрішній ринок. Про це сказала голова Державного агентства розвитку
Наразі жоден ресторанний бізнес не зможе існувати без розробки стратегії цифрової трансформації. Сфера переживає стрімке пришвидшення діджитальних тенденцій та кризу