Купуємо

Що подарувати на 8 Березня дружині, мамі, сестрі та доньці

shho-podaruvaty-na-8-bereznya-druzhyni-mami-sestri-ta-dontsi-1

Як тільки на вулицях розквітне весна, почнуться активні пошуки подарунків коханим жінкам на 8 Березня. Якщо ви шукаєте натхнення або ідеї, то наш вішлист допоможе вам визначитися із вибором.

Подарунки дружині або коханій дівчині

  • Сертифікат у магазин косметики або на спа-процедуру

Красиві та зі смачним запахом б’юті-штуки — однозначно найкращі подарунки для дівчини. Помада, олія для волосся, парфуми, бажаний аксесуар для макіяжу — щось із цього точно потішить вашу обраницю, а що саме, вона обере сама, й ви так не прогадаєте. Сертифікат — це універсальний подарунок, а сертифікат на спа-процедуру — це ще й море релаксу та нові враження.

  • Білизна або піжама: ідеальний комплект для сну

Домівка — це острівець затишку, до якого так чутливі жінки. Шовкова нічна сорочка або оксамитовий топ зі штанами — красиві речі, що створять їй позитивний настрій вдома. Рекомендуємо обирати саме піжамні комплекти, а не бюстгальтер із трусиками, якщо не впевнені в розмірі.

  • Смартфон останнього покоління: ідеальний гаджет

Якщо у вас є можливість, то потіште кохану новим смартфоном: якісна фронтальна камера, яскравий безрамковий екран, система штучного інтелекту, стильний дизайн у золотому або рожевому кольорі — телефони останнього покоління технологічно просунуті та елегантні.

  • Електронна книга або планшет

shho-podaruvaty-na-8-bereznya-druzhyni-mami-sestri-ta-dontsi-2

Чудовий подарунок для дівчини, яка полюбляє багато читати. Екран E-ink електронної книги нагадує справжній аркуш паперу — він не завдає шкоди очам. Середня вага гаджета — 200 г, що дозволить носити його з собою завжди та скрізь. Планшет додатково дає можливість комфортно серфити в інтернеті, спілкуватися в месенджерах, а також дивитися фільми, слухати музику.

  • Прилад для вкладання волосся

Ваша обраниця любить робити зачіски? Щипці відкривають простір для експериментів! Є моделі приладів для вкладання, якими можна завити й розпрямити волосся. Не забудьте до подарунка докупити термозахист для волосся, й ваша дівчина подякує вам за турботу.

  • Електронні прилади для куріння

Вейпи, системи нагрівання тютюну, електронні сигарети… А що? Жінки теж можуть дозволити собі шкідливу звичку, ось тільки за допомогою електронних приладів можна знизити від неї шкоду.

  • Смартпот ― розумна коробка з квітами

Електронний вазон — оригінальний спосіб здивувати кохану. Рослина не потребує постійного поливання, завдяки вбудованим сенсорам прилад самостійно стежить за її розвитком. З мінімумом зусиль електронний вазон дозволить виростити фрукти, овочі або квіти у вас вдома.

  • Флораріум

shho-podaruvaty-na-8-bereznya-druzhyni-mami-sestri-ta-dontsi-3

Флораріум ― витончений контейнер із щільного пластику або скла, всередині якого посаджені вологолюбні рослини. Його ще називають «пляшковий сад». Окрім того, його можна недорого зробити своїми руками. Досить підібрати відповідну ємність і створити власну квітково-рослинну композицію — такий подарунок точно не залишиться непоміченим.

  • Професійна фотосесія

Фотосесія сподобається будь-якій дівчині, адже в процесі знімання можна відчути себе справжньою моделлю, весело провести час, отримати професійні, вже оброблені фотографії.

Подарунки мамі та бабусі на 8 Березня

  • Ванночка для ніг

Хто відмовиться від масажної ванночки для ніг із морською сіллю й ефірними оліями після тривалого робочого дня? Певно, ніхто. Моделі ванночок бувають із різними доповненнями, що збільшують градус задоволення: підігрівання, інфрачервоні лампи, гідромасажер, вібромасажер, режим бульбашок тощо.

  • Електрогрілки в міжсезоння

Допоки ще не літо, і сирість із вогкістю нікуди не поділися, електропростирадло або грілка для ніг — це обігрів і просто порятунок для тих, у кого поганий кровообіг: прилади його прискорюють, а разом із цим «розганяють» й обмін речовин.

  • Бутербродниці-гриль

Такий прилад за лічені хвилини приготує смачні гарячі бутерброди, омлети, спече печиво, навіть просмажить м’ясо. Моделі мають антипригарне покриттям, не додають клопоту і легко миються після використання.

  • Мультиварки/скороварки

shho-podaruvaty-na-8-bereznya-druzhyni-mami-sestri-ta-dontsi-4

Так, класика, але подарувати мамі такий прилад означає заощадити її час і зусилля, адже він вміє пекти, тушкувати, смажити, а також готувати йогурти. Зазвичай до меню входить десяток запрограмованих режимів із можливістю ручного коригування. Готування з мінімумом олії або навіть без неї, на одній лише парі без газової плити дозволяє економніше створювати більш поживні страви.

  • Зволожувач повітря

Такий подарунок мамі на 8 Березня точно зробить її життя кращим. Після зими повітря в квартирі все ще залишається сухим, через що страждають слизові, сохне шкіра, волосся, псуються книги, дерев’яні меблі, сохнуть рослини. Зволожувач підтримує вологість на нормальному рівні, а якщо додати кілька крапель ефірної олії, можна влаштувати спа-терапію вдома.

  • Робот-пилосос

Маленький помічник впорається з кахельним, паркетним покриттям, килимом — заощадьте час мамі на прибиранні квартири, візьміть електронну домробітницю в оселю. Робот-пилосос вміє працювати за таймером, самостійно поспішає до базової станції, якщо фіксує у себе низький заряд.

  • Передплата на улюблений журнал

Якщо мама або бабуся ще не користуються планшетами або іншими гаджетами, подаруйте передплату на улюблений журнал або газету, це напевно потішить їх і розважить вечорами.

Подарунки молодшій сестрі або доньці

  • Парасолька або світшот із незвичайним принтом

Речі й аксесуари допомагають нам самовиявлятися, тому парасолька або світшот із зображенням космосу чи єдинорога, пелюстками сакури чи з незвичайною аплікацією дозволять дівчині виділитися серед однолітків. Дізнайтеся, чим захоплюється ваша сестра або донька, підкресліть свою увагу до неї таким подарунком.

  • Безпровідні навушники

shho-podaruvaty-na-8-bereznya-druzhyni-mami-sestri-ta-dontsi-5

Більше ніяких сплутаних дротів із Bluetooth-навушниками! Варто тільки раз меломанам випробувати бездротову технологію, і вони вже не відмовляться від зручного гаджета. Важливо: смарфтони, що підтримують технологію aptX, дозволять слухати музику в таких навушниках без втрати якості (порівняно з дротяними).

  • Органайзер для косметики

Якщо дівчина користується косметикою, то подаруйте їй органайзер або косметичний кейс, щоб усі пензлі, креми, декоративна косметика були впорядковані. До того ж такий виріб виглядає стильно на жіночому столику.

  • Дзеркало з підсвічуванням

У тьмяному освітленні навести красу — досить важке завдання. Тональний крем, що «лежить» плямами, асиметричні стрілки, погано розтушовані тіні — цього можна уникнути, якщо в дівчини є дзеркало з підсвічуванням.

shho-podaruvaty-na-8-bereznya-druzhyni-mami-sestri-ta-dontsi-6

Пам’ятайте, найкращий подарунок на 8 Березня ― ваша увага. Не забудьте привітати своїх близьких зі святом.