Працюємо

Що смачненького: ексклюзивні пивні новинки та снеки.

shho-smachnenkogo-eksklyuzyvni-pyvni-novynky-ta-sneky-5

Пиво – це міжконтинентальний улюбленець серед алкогольних напоїв, і його популярність  особливо зростає у дні трансляцій спортивних змагань. Виробники банкового і пляшкового пива, попри моду на крафтовий продукт, не здаються і регулярно тішать пивних гурманів новими смаками.

Раніше скуштувати імпортне пиво можна було лише закордоном. Утім, зараз торговельні мережі мають власний ексклюзивний імпорт, і хмільні світові «хіти» стали значно доступнішими. Навіть такі легендарні марки пива, як Furst Chlodwig і Mannlich і Sternburg (відома марка пива Лейпцигу з 1823 року, одна з найпопулярніших марок у Східній Німеччині). Їх можна знайти на полицях мережі METRO.

Для шанувальників пива, які віддають перевагу безалкогольним напоям, смакуватиме серія банкового німецького пива Prostel і його коктейлів на основі світлого безалкогольного пива – зі смаком яблука, лимону, малини та імбиру.

Приємною несподіванкою для пивних гурманів може стати литовський світлий і темний лагер GURMANS, а також широка лінійка пива VOLFAS ENGELMAN – найбільшої та найстарішої пивоварні в Литві, що зараз експортується до таких «пивних» країн, як Англія, Ірландія, Німеччина та ін. Представлена в Україні лінійка смаків VOLFAS ENGELMAN доволі широка – світле фільтроване Tradiciskas, світле нефільтроване IPA, світле нефільтроване Balta Pinta, темний фільтрований лагер Bohemijos та ін.

Тож зустрічаючи європейських футбольних вболівальників, можна сміливо пропонувати їм звичні для них смаки. Вони, безперечно, оцінять смак такого пива.

А що ж полюбляють їсти до хмільного напою? У різних країнах є свої традиційні закуски, однак універсальним є правило: що міцніше пиво, то ситнішою має бути страва. Страви національних кухонь надзвичайно різноманітні, та й вибір швидких снеків до пива також не менш широкий. То чим же так люблять похрустіти у різних країнах світу?

Чіпси – беззаперечний лідер серед смаколиків до бокалу пінного. Їх виготовляють з картоплі, рису і кукурудзи і додають як традиційні смаки – бекон, зелень і сметану, сир, креветки, так і доволі несподівані – наприклад, смак огірка, чорниці, солодкої гірчиці чи карамелі.

В Азії і Японії картопляні чіпси мають серйозного конкурента – їхній аналог з рису. Рисові чіпси готують з білого або нечищеного зерна. Оскільки рис вбирає менше олії, закуска містить менше калорій, легша і має тонші відтінки смаку, порівняно з чіпсами картопляними. Для особливого смаку до чіпсів тут додають водорості чи білок (подрібнену суху рибу, кальмари, креветки). Такі чіпси називаються крупук.

Цікавинка на українському ринку – рисові чіпси не лише класичні, а й зі смаком паприки, сиру, перцю чилі, з зернами чіа, гречки й проса. Вони припадуть до вподоби не лише любителям пива, а усім, хто любить несподівані смаки. Широкий асортимент таких рисових чіпсів Rice up! також можна знайти в METRO.

Не менш популярні і поживні є кукурудзяні чіпси, які походять з Латинської Америки. Тут вживають начос – кукурудзяні чіпси з різноманітними додатками: оливками, перцем халапеньо, сметаною, соусами. Ще одним дуже подібним до чіпсів снеком є тортилья. Для мексиканців ця назва означає невеликий тонкий хлібець, схожий на лаваш. Обсмаживши шматочки тортильї, вони і отримують чіпси. А свіжі тортильї використовують для приготування гарячих закусок.

Виробники тут теж мають що запропонувати – наприклад, Pringles Tortillas, або власні торгові марки METRO Chef тортілас чіпси з кукурудзяним борошном, з особливо великим об’ємом упаковки 750 г.

Якщо не хочете дивувати своїх гостей незвичними смаками самих снеків, запропонуйте їм до чіпсів і сухариків соуси з різних країн світу. Крім гірчичного, барбекю і томатного, можна сміливо експериментувати з соусами цезар, тартар, песто, горіховим, соусом на основі гуакамоле. Вони додадуть несподіваних відтінків смаку не лише снекам, а й улюбленому пиву. За якістю і смаком добре зарекомендували себе соуси METRO Chef – томатний і сирний. Вони виготовлені з натуральних продуктів і підійдуть як до класичних чіпсів, так і до тортілас з різноманітними добавками.

Сподіваємося, наш огляд допоможе вам потішити своїх гостей чимось смачненьким і приємно вирізнятися серед інших.