Інгредієнти:
- Сібас — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Цибуля зелена — 50 г
- Цибуля-порей — 1 шт.
- Соєвий соус — 150 г
- Перець чилі — 5 г
- Оливкова олія для смаження
- Сіль
Інструкції з приготування:
- Очистьте рибу від луски, розберіть на філе й виріжте зябра з голови.
- Відваріть кістки й голову в літрі води. З отриманого бульйону виберіть кістки.
- Додайте в бульйон нарізану соломкою моркву, цибулю-порей і зелену цибулю.
- Потім додайте соєвий соус і 5 г дрібно нарізаного перцю чилі.
- Обсмажте філе сібаса на оливковій олії.
- У тарілку викладіть овочі, потім рибу. Залийте страву отриманим соусом і прикрасьте краплями кунжутної олії.