Працюємо

Як задекорувати заклад до Нового року?

yak-zadekoruvaty-zaklad-novogo-roku

Новорічний декор у ресторанах та кав’ярнях створює святкову атмосферу — милує око перехожих і робить заклад казково затишним та ошатним. Оформлення доречне в будь-якому випадку — плануєте ви проводити святкові заходи чи ні, адже воно допоможе виділитися на тлі конкурентів та потішити постійних гостей. Необов’язково витрачати великі кошти — відповідне освітлення та дрібниці теж чудово задають новорічний настрій. У статті ми зібрали всі найкорисніші поради, де і як найкраще задекорувати заклад до Нового року:

1. Приверніть особливу увагу світловим декором

Складно уявити Новий рік без святкових гірлянд. Новорічна ілюмінація приверне увагу перехожих, які захочуть зробити красиві фотографії та поділитись ними в Instagram чи Facebook. А відтак — і заглянути всередину за глінтвейном чи гарячим чаєм. Якщо вікна кав’ярні, бару чи ресторану виходять на жваву вулицю, сміливо вішайте гірлянди або робіть написи світлодіодною стрічкою. У невеликому приміщенні гарний вигляд мають дрібні лампочки у формі крапельок, сніжинок чи кульок. Для великих краще вибрати масивні прикраси.

2. Нехай вас помітять ще з вулиціyak-zadekoruvaty-zaklad-novogo-roku

Новорічний настрій вашого закладу має починатись ще з вулиці, щоб із першого погляду зачарувати та привернути до себе увагу. Перехожих та потенційних гостей гарантовано приваблюватиме світло та яскраві вогні. Розвісьте світлодіодні гірлянди на вікнах, фасаді та вітринах, а на дверях — різдвяні вінки та ялинкове гілля. Гірлянди на прилеглих деревах та парканах теж не будуть зайвими. А ще можете розмістити біля дверей світлову скульптуру — наприклад, оленів чи сніговиків. Люди бачитимуть фігури здалеку і прямуватимуть до них, наче кораблі на світло маяка.

3. Внесіть новорічну магію в простір холу та ресепшена

Розтопіть серця гостей, щойно вони переступлять поріг. З цим завданням чудово впорається велика, ошатно прикрашена ялинка. Можна справжню, але краще поберегти довкілля та придбати штучну — вона не лише значно екологічніша, а й економніша. Така пухнаста ялинка не сиплеться, не горить і прослужить ще не один рік. На додачу розвісьте на ялинці яскраві новорічні іграшки та гірлянди. Знизу можна розмістити декоровані подарункові коробки з яскравими стрічками.

4. Створіть святкову атмосферу в залі та на столах для гостейyak-zadekoruvaty-zaklad-novogo-roku

Для цього в пригоді стануть ошатні скатертини, серветки, маленькі декоративні ялинки чи ялинкові гілочки у вазах. Щоби створити затишну напівтемряву, за столиками можна встановити «безпечні» свічки або декоровані світильники. Прикрасьте простір закладу новорічними композиціями або невеликими чарівними елементами — фігурками, статуетками, будиночками, шишками та штучним снігом. Усі вони вкупі зададуть потрібний святковий настрій.

5. Не забудьте про барну стійку

Як правило, барна стійка — центральна частина закладу, тож волею-неволею привертає погляд. Зробіть цю зону по-справжньому чарівною й ошатною — за допомогою тих самих гірлянд. Наприклад, їх можна покласти в скляні банки чи пляшки та створити з їхньою допомогою «дизайнерські» світильники. А між келихів та напоїв розкласти ялинкові іграшки, свічки, декорації, фігурки та прикріпити паперові витинанки.

6. Увімкніть новорічну музику

Чарівну новорічну атмосферу складно уявити без святкових мелодій. Використовуйте готові новорічні плейлисти чи підберіть музику самі. Як правило, це знайомі кожному саундтреки з фільму «Сам удома», композиції Френка Сінатри, пісні ABBA, Бінга Кросбі, Бренди Лі, Мераї Кері тощо. Вони просякнуті святом, тож автоматично створять казковий настрій у вашому закладі.

Купити відповідний новорічний декор можна в ТЦ METRO або ж на замовити на сайті https://shop.metro.ua. У каталозі магазину є штучні ялинки, іграшки, вінки, підвіски та статуетки, а також гірлянди різних кольорів, типів та розмірів для будь-якого інтер’єру.