Багато хто не хоче затіватися з дріжджовим тістом. Справді, воно вимагає суворого дотримання рецептури та температурного режиму. Однак, скориставшись наведеною
Кейл — різновид листової капусти, який ідеально вписується в тренд на еко-продукти, свідоме споживання й здоровий спосіб життя. У закладах
Заклади активно складають літнє меню, аби залучити увагу гостей. Хочемо поділитися з вами ідеями двох сезонних страв, які ви зможете
Щоб заклад був актуальним для своїх гостей, власники ресторанів і шеф-кухарі мають завжди цікавитися тенденціями в гастросфері. Цього літа тренди
Сортування і правильна утилізація відходів — один із показників ресторану зі сталим розвитком. У такий спосіб заклад приносить користь не
Масове поширення шоколаду налічує вже кілька століть, але суперечки щодо корисності його вживання виникають регулярно. Знали напій з какао-бобів і
Безсумнівно, цибуля — найпоширеніший овоч. Щоправда, вона тримає першість не тільки за популярністю, а й за небажанням її різати. Мало
Петрушка, базилік, кріп, кінза, рукола не лише додають стравам особливого смаку, а й вельми корисні. Для довготривалого зберігання зелені застосовують
Якщо вам набридла магазинна випічка, спробуйте приготувати десерт самостійно та переконайтеся, наскільки просто й швидко його можна зробити. Ситне печиво
Якщо ви думаєте, що з морквою не можна приготувати десерт, значить ви просто не куштували випічку, до складу якої входить